Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: مدیریت باید بر پایه نیازها و امکانات موجود باشد و به شکل بومی شده، اجرایی شود.

حمید ملانوری، امروز یکشنبه ۲۱ دی در نشست هم‌اندیشی معاون و مدیران حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری با تاکید بر این که مدیریت باید بر پایه دولت محلی و مدیریت بومی شکل بگیرد، افزود: آنچه در قالب بخشنامه، دستورالعمل و قانون از مرکز کشور برای ما ارسال می‌شود برای همه استان‌ها یکسان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایسنا، وی اظهار کرد: با توجه به تفاوت‌هایی که در اقلیم، آداب و رسوم، شرایط زندگی و فرهنگ مناطق مختلف وجود دارد، ما باید در قالب مدیریت محلی به دنبال بومی‌سازی این قوانین و بخشنامه‌ها باشیم.

نماینده عالی دولت در خراسان جنوبی گفت: در مدیریت منابع، چه اعتبارات و امکاناتی که از طریق دولت در اختیار ما قرار می‌گیرد چه ذخایری که به صورت خدادادی از آن بهره‌مند می‌شویم، باید صرفه و صلاح استان در نظر گرفته شود.

وی بیان کرد: با انرژی دادن و ایجاد انگیزه به کارکنان مجموعه، می‌توان بازدهی و راندمان کار را ارتقا بخشید.

ملانوری تصریح کرد: تا نتوانیم رفاه حداقلی را برای نیروی کار فراهم کنیم، چطور می‌توانیم از او انتظار داشته باشیم که با انگیزه کار کند.

وی خاطرنشان کرد: نیروی انسانی مهمترین سرمایه برای هر حوزه مدیریتی، اجرایی و کاری است.

استاندار خراسان جنوبی به تاثیر دوره‌های آموزشی بر ارتقای دانش کاری کارکنان اشاره کرد و گفت: در برگزاری دوره‌های آموزشی در هر حوزه‌ای باید اولویت‌ها در نظر گرفته شوند.

ملانوری افزود: برگزاری دوره‌های ارتباطات، فن بیان، سخنوری و مدیریت ریسک از جمله موارد کاربردی برای کارکنان یک مجموعه است.

وی با تاکید بر این که باید در مجموعه کاری رشد کنیم، یادآور شد: لازم است راه‌هایی را که رشد ما را پرشتاب‌تر می‌کنند، بجوییم و طی کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی مدیریت منطقه خراسان جنوبی خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۸۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود

عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی در حاشیه بازدید از محل ورود سیلاب به طرح نهضت ملی مسکن نهبندان گفت: به دنبال بارش های شدید دو روز گذشته، ما شاهد بروز سیلاب هایی در سطح استان بودیم.

او با بیان اینکه طی دو روز گذشته به دنبال وقوع سیل در استان، خسارت هایی را در شهرستان های خوسف، نهبندان و طبس داشتیم، افزود: خسارت های جدی به زیرساخت های محورهای مواصلاتی و مزارع کشاورزی، آغل ها، محل نگهداری دام ها و نیز قنوات را شاهد بودیم.

عباس زاده با اشاره به هشدارهای هواشناسی و مدیریت بحران، بیان کرد: سیل هفته گذشته و این هفته با کمک نیروهای امدادی و عملیاتی مدیریت شد اما حجم خسارت های وارده به زیرساخت ها قابل توجه است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی عنوان کرد: تمامی امکانات استان و شهرستان های مختلف برای حل مشکلات و به ویژه بازگشایی محورهای ارتباطی بسیج شدند.

بیشتر بخوانید

نجات جان مادر باردار در نهبندان

او با بیان اینکه تا پایان امروز و فردا عملیات بازگشایی تمامی محورهای مواصلاتی انجام خواهد شد، ادامه داد: مهمترین معضل ما در نهبندان، آبگرفتگی سایت مسکن ملی بود  که با تدابیر فنی، عملیاتی و اجرایی دستگاه های متولی برای ایجاد سیل بند امیدواریم این مشکل تکرار نشود.

عباس زاده با ذکر این نکته که خسارت راه ها و واحدهای مسکونی به موقع ارزیابی می شود، تصریح کرد: پیگیری های لازم برای جبران خسارت ها و تمهیدات برای رفع مشکلات اندیشیده خواهد شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی افزود: اجرای دو طرح بزرگ برای مدیریت بحران در نهبندان از جمله احداث سد تغذیه ای بندان و چاهداشی که دو مصوبه سفر رئیس جمهور است، در دستور کار است.

عباس زاده اظهار کرد: سدهایی که از گذشته احداث شده بود در مدیریت سیلاب بسیار اثرگذار بوده اند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: در ارزیابی اولیه برآورد شد که خسارت به محورهای مواصلاتی، مزارع و قنوات نهبندان قابل توجه است و بعد از ارزیابی دقیق اطلاع رسانی می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • مهار ۷۰ میلیون متر مکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • ۷۰ میلیون مترمکعب رواناب در خراسان جنوبی ذخیره شد
  • کارگران نمونه در گناوه تجلیل شدند
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی 
  • خسارت سیل به حدود ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی
  • خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب
  • آسیب جدی به راه‌های شهرستان خوسف در پی جاری شدن سیلاب
  • هشدار مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی برای تردد در محور خوسف_ قلعه زری