Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-05@10:25:51 GMT

بخش خصوصی رفیق و شریکِ کاری بخش دولتی است

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۹۹۵۰۹

بخش خصوصی رفیق و شریکِ کاری بخش دولتی است

اجتماع>آموزش - همشهری آنلاین:
سمینار ارتقاء سطح و نوع ارتباط کارکنان سازمان‌های دولتی با مراکز خصوصی برگزار شد.

سمینار ارتقاء سطح و نوع ارتباط کارکنان سازمان‌های دولتی با مراکز خصوصی (نظیر آموزشگا‌های آزاد) در راستای توسعه‌یافتگی بیشتر کشور اول خرداد 1396 در سالن پروفسور مسعود حیدری در آموزشگاه بازارسازان با حضور معاون فنی و آموزش اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان تهران و مدیران کل و کارکنان سازمان فنی و حرفه‌ای کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سمینار عبدالله قاسمی، معاون آموزش کل سازمان فنی و حرفه‌ای استان تهران و پرویز درگی، رئیس انجمن علمی بازاریابی ایران و رئیس انجمن مدیریت اجرایی سخنرانی‌های خود را ایراد نمودند.

بخش خصوصی رفیق و شریکِ کاری بخش دولتی است

عبدالله قاسمی در خصوص همکاری بیشتر بخش خصوصی و دولتی گفت: بخش خصوصی رفیق و شریکِ کاری ما است و می‌تواند تعهدات و فرآیندهای کاری و فعالیت‌هایی را که قانونگذار به عهده‌ی آموزش فنی‌حرفه‌ای گذاشته را برآورده کند. ما در تهران بیش از 80 درصد آموزش‌ها را به بخش خصوصی واگذار کرده‌ایم و می‌توان به جرات گفت تنها سازمانی توانسته که در کشور توانسته چنین درصدی از فعالیت‌های خودش را به بخش خصوصی واگذار کند، سازمان آموزش فنی‌حرفه‌ای تهران بوده است. به دنبال آن هستیم که این ارتباط به طور کیفی ارتقا یابد.

ما در ایران در تله‌ی هوشمندی خودمان گیر افتاده‌ایم

پرویز درگی در ادامه ضمن خوشامدگویی به حاضرین و مدیران کل و کارکنان سازمان فنی و حرفه‌ای کشور از وظیفه‌ی اصلی دولت‌ها در کشورهای توسعه‌یافته که اشتغال‌زایی است، سخن گفت.
درد ما استراتژی نیست. درد ما به مرحله‌ی اجرا درآوردن است. استراتژی‌ها و برنامه‌ها اجرا نمی‌شوند. چون تعداد مجریان کم است. از هر ده نفر، نه نفر مدیر هستند. ما در ایران در تله‌ی هوشمندی خودمان گیر افتاده‌ایم.

سرمایه‌داران و کارآفرینان زالوی خونخوار نیستند

به قول راجر فارمر وظیفه‌ی دولت ها یک کلمه بیشتر نیست و آن اشتغال‌زایی است و برای آنکه اشتغال ایجاد شود، دولت باید فضای اعتماد و اعتقاد را را برای کارآفرین فراهم آورد.

بخش خصوصی است که کشورها را توسعه‌یافته می‌کند. دولت‌ها باید بستر را برای فعالیت بخش‌های خصوصی فراهم کنند. به گفته پینچوت باید به کارآفرین‌ها و سرمایه‌داران احترام گذاشت. سرمایه‌دار زالوی خونخوار نیست. راه کمک به فقیر این است که اندیشه‌ی فقیر را ثروتند کنیم. اگر می‌خواهیم کشوری توسعه‌یافته شود، باید بستر رقابت جوانمردانه را فراهم کرد. کسی حق گرفتن مدال طلا را دارد که چابک‌تر و آماده‌تر باشد. کشورهایی نظیر ژاپن توسعه‌یافته شده‌اند، چون به این باور رسیده‌اند که بخش خصوصی‌شان است کشور را توسعه‌یافته می‌کند.

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۹۹۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانکی‌پور: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،امیرحسین بانکی‌پور، نماینده مجلس در خصوص لایحه حجاب و عفاف گفت که تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید وصل به فراجا شوند.

به روایت انتخاب، بخشهایی از اظهارات وی به شرح زیر است:

راه حل فرهنگی ما در این لایحه بلند مدت و راه حل های اقتصادی ما راه حل های کمکی میان مدت هستند.

مجازات ها را طبقه بندی کردیم. آخرین طبقه عابر یا فردی که در فضای مجازی کشف حجاب کرده است آن هم به صورت جریمه.

برای کسی که کشف حجاب کرده بار اول یک میلیون و نیم جریمه معلق نوشته می شود.

اگر مجددا تصویر وی در دوربین ها دیده شد جریمه دوم ۳ میلیون تومان می شود بعلاوه یک و نیم میلیون میشود بنابراین ۴ میلیون و نیم برایش نوشته میشود که بعد از سه هفته باید پرداخت شود.

برای اینکه هویت فرد به طور کامل شناسایی شود تمام دوربین های فروشگاهها و ادارات لینک به فراجا می شود.

در قانون حجاب و عفاف گفتیم تمام دستگاههای دولتی و خصوصی باید دوربین های خود را در اختیار فراجا قرار دهند.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902813

دیگر خبرها

  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • بانکی‌پور: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری